Recreatiewoning financieren?

Misschien ziet u inmiddels ook wel kansen in de aanschaf van een recreatiewoning. Dan hebt u vast gemerkt: er komt veel bij kijken. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de financiering? Dat is namelijk iets waar wij u goed bij kunnen helpen. Wij weten precies welke leenvorm voor u het meest geschikt is, welke looptijd u het beste kunt kiezen en welke aanbieder voor u de beste deal biedt.

Of het nu gaat om de aankoop van een recreatiewoning voor eigen gebruik, puur als investering of een combinatie; wij beschikken over de expertise die nodig is voor een gedegen advies. Bouvy Advies heeft ruime ervaring in financieel (hypotheek)advies en kan u altijd voorzien van een oplossing die voor 100 procent aansluit op uw wensen.

Een belangrijk voordeel is dat we hierin onafhankelijk zijn; het enige doel dat wij hebben is u de beste deal, met een scherpe rente te bieden.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 035 2031 966 of hello@bouvy.nl.

"Onze missie is om als een trusted advisor en door smart thinking een bijdrage te leveren aan de groei van uw vermogen"

De laagste rentes!

Door de keuze uit 46 hypotheekverstrekkers betaalt u altijd de laagste rente.

Onafhankelijk advies

Wij zijn aan geen enkele bank verbonden. Daarom kiezen wij het beste voor u.

Maatwerk voor u

Ondernemers of ZZP’ers neem gerust contact op.